TOOLSHOP

Bekijk hier onze 5S oplossingen

SOFTWARE
5s app logo

5S APPLICATIE

Borging van veranderingen is voor veel bedrijven een uitdaging. Dit kost tijd, aandacht, focus en doorzettingsvermogen. Om deze borgingsfase effectief en visueel te maken hebben wij een 5S app ontwikkeld. De 5S app zorgt ervoor dat de laatste fase van 5S (in Stand houden) efficiënt wordt uitgevoerd.
Klik Hier
Safety App logo

SAFETY APPLICATIE

De Safety App maakt de drempel om veiligheidsregistraties te doen zo laag mogelijk, en zorgt ervoor dat de afhandeling hiervan effectief en efficiënt gebeurd. Het uiteindelijk doel van deze app is, dat door het doen van preventieve meldingen zoals onveilige situaties registreren, de ongelukken en bijna ongelukken drastisch vermindert kunnen worden.
Klik Hier

Lean applicaties

In ontwikkeling

We zijn altijd bezig met de ontwikkeling van eenvoudig te gebruiken lean applicaties voor de werkvloer. Mocht u behoefte hebben aan een specifieke applicatie om uw processen te vereenvoudigen, neem dan vooral contact met ons op.
HARDWARE
5S semi digitale borden

SEMI DIGITALE BORDEN

SEMI DIGITALE BORDEN

Wij leveren op maat gemaakte 5S, Safety en/of operationele borden. Deze zijn gemaakt van staal voor een strakke afwerking en uitgevoerd met een Ultra HD scherm. Er worden tablets bijgeleverd waar de 5S en/of Safety app op draait en gelinkt is aan het scherm.
5S Company - Visual Workplace

5S Materialen

5S Materialen

Visual workplace is onze partner voor al uw 5S materialen. Denk aan tape, schaduwborden, stickers, magneethoezen, etc.
Klik Hier
OFFERTE
nl_NL
en_US nl_NL