5S IMPLEMENTATIE

Een succesvolle 5S-implementatie bestaat uit drie fases: analyse, uitvoer en nazorg, waarop vervolgens de borging start. Dit levert een strakke, efficiënte en veilige werkvloer op. 5S kan op elke werkvloer en binnen elke sector toegepast worden: van waste-industrie tot ziekenhuis en alles wat daartussen zit. Op deze pagina geven we u inzicht in de verschillende fases van 5S implementeren en het 5S-model toepassen per fase.

Tijdens de 5S-uitrol worden alle S’en uit het 5S-model in praktijk toegepast. Dit zijn de stappen van de uitvoerfase van de 5S-implementatie op de werkvloer.

 

> 5S-UITROL OP DE WERKVLOER

Beoordeel het 5S-niveau van de werkvloer met een 5S-audit en controleer of 5S effectief is toegepast binnen de organisatie. Of vraag een 5S-audit aan voor het bepalen van het 5S-niveau op uw werkvloer.

> ONTDEK UW 5S-NIVEAU

De 5S-training is erop gericht om iedereen binnen een bedrijf bekend te maken met de 5S-methode. Werk aan het effectief implementeren van 5S binnen uw organisatie en word een ster in 5S!

> EEN TRAINING OP MAAT

5S ANALYSE

5S UITVOER

5S NAZORG

De 5 S'en uit het 5S model zijn:

  • Scheiden
  • Schoonmaken
  • Schikken
  • Standaardiseren
  • Standhouden
BENIEUWD NAAR ONZE AANPAK?

Scheiden, schoonmaken, schikken, standaardiseren en standhouden. Dit zijn de 5 S’en van de 5S Methode. Lees alles over de voordelen en het toepassen van de 5S Methode, de specialiteit van 5S Company.

> WAT IS DE 5S METHODE?

Kwaliteit en productiviteit op de werkvloer blijvend verbeteren, daar is teamwork voor nodig. De 5S-training is erop gericht om medewerkers te begeleiden in het professionaliseren van de werkplek met 5S.

> TRAINING ON THE JOB

Krijg meer inzicht en controle over de resultaten van uw 5S-uitrol met de 5S App. De applicatie ondersteunt u bij het borgen van 5S op de werkvloer en het eenvoudig uitvoeren van 5S-audits.

> 5S-APP: VERBETER RESULTATEN

De eerste kennismaking en analyse van de werkvloer. Tijdens de Gemba-walk worden processen en verspillingen nauwkeurig in kaart gebracht voor een effectieve uitrol van de 5S-methode.

> MAAK VOORTGANG ZICHTBAAR