Privacy statement P&D Groep

Inleiding

P&D company neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou (de betrokkene) op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit Privacy Statement leggen wij je uit welke gegevens wij verwerken, en met welk doel we dat doen. Daarnaast kun je in dit Privacy Statement lezen over jouw rechten met betrekking tot onze verwerking van jouw persoonsgegevens. We raden je aan dit Privacy Statement aandachtig door te nemen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met dennis.vandebunt@5scompany.nl.

Wie is P&D company?

P&D company is de besloten vennootschap P&D company (5S-company en CI-company), kantoorhoudende te (3845 CA) Harderwijk aan Drielandendreef 42, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 68996608. P&D company is ten aanzien van de verwerking van jouw persoonsgegevens door P&D company de verwerkingsverantwoordelijke.

Hoe gebruikt P&D company jouw gegevens?

Hieronder vind je een overzicht van de doeleinden waarvoor P&D company persoonsgegevens over jou verwerkt. Daarbij is telkens aangegeven welke gegevens P&D company voor dat specifieke doel gebruikt, wat de juridische grondslag is om die gegevens te mogen verwerken en hoe lang de gegevens door P&D company worden bewaard. Om het overzichtelijk te houden, hebben we alles gegroepeerd naar type gegevensstroom. 

Dienstverlening, klantenbeheer en financiële administratie.


Doeleinde:                         Financiële administratie
Gegevens:                         Bedrijfsnaam, Factuuradres, Bankgegevens (Naam bank/IBAN/BIC), Openstaande saldo
Grondslag:                        Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn:                  Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde:                        Beheer van bestellingen
Gegevens:                        NAW-gegevens, Leveringadres, Factuuradres, E-mailadres, Telefoonnummer, Betalingsgegevens, KvK nummer, BTW-                                                   nummer, Klantnummer
Grondslag:                       Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn:                 Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde:                       Facturatie
Gegevens:                       NAW-gegevens, Leveringadres, Factuuradres, E-mailadres, Telefoonnummer, Betalingsgegevens, KvK nummer, BTW-                                                    nummer, Klantnummer
Grondslag:                      Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn:                Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde                                

Doeleinde:                      Verlenen van de dienst zelf
Gegevens:                      NAW-gegevens, E-mailadres, Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren, Gegevens die tijdens de dienst                                                             gegenereerd worden
Grondslag:                      Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn:                Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde:                      CRM
Gegevens:                      Naam, E-mailadres, Telefoonnummer
Grondslag:                     Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang:           Commercieel belang
Bewaartermijn:                Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

 Marketing

Doeleinde:                      Direct marketing
Gegevens:                      Naam, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer
Grondslag:                     Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang:           Commercieel belang
Bewaartermijn:                Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Hoe verkrijgen wij jouw persoonsgegevens?

P&D company heeft gegevens over jou in bezit, omdat jij gegevens aan ons verstrekt hebt, en omdat P&D company gegevens van andere partijen heeft verkregen. Die andere partijen zijn: Collega’s van de “betrokkenen” .

Wat zijn jouw rechten?

Onder de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming beschik je over een aantal rechten met betrekking tot jouw gegevens en de verwerking ervan:

Inzage
Je kunt je eigen (persoons)gegevens altijd bekijken en zo nodig wijzigen in je account. Als je de persoonsgegevens wilt zien die bij P&D company over je zijn vastgelegd, kun je een verzoek tot inzage doen. 

Wijzigen

Als je veranderingen wilt aanbrengen in de persoonsgegevens die je hebt gezien naar aanleiding van een inzageverzoek en die je niet zelf in je account kan veranderen, kun je een verzoek hiertoe doen bij P&D company. Je kunt verzoeken dat P&D company je gegevens wijzigt, verbetert, aanvult, verwijdert of afschermt.

Beperken van de verwerking

Je hebt daarnaast, onder voorwaarden, het recht om P&D company te verzoeken de verwerking van je persoonsgegevens te beperken.

Recht van bezwaar

Als een bepaalde verwerking op grond van het ‘gerechtvaardigd belang’ van P&D company of een derde plaatsvindt, heb je het recht om bezwaar te maken tegen die verwerking.

 Gegevensoverdracht

Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van P&D company te verkrijgen. P&D company zal deze verstrekken in een gestructureerde en gangbare vorm, die op eenvoudige wijze in andere gangbare digitale systemen te openen valt. Op deze manier kun je jouw gegevens ook bij een andere aanbieder onderbrengen.

 Toestemming intrekken

In alle gevallen waarin de grondslag voor een bepaalde gegevensverwerking jouw toestemming is, heb je het recht die toestemming in te trekken. Dat heeft voor het verleden geen gevolgen, maar betekent wel dat wij die gegevens dan niet meer mogen verwerken. Het kan zijn dat P&D company je daardoor bepaalde diensten niet meer kan leveren.

Reactie door P&D company

Een verzoek kan verstuurd worden naar dennis.vandebunt@5scompany.nl. P&D company zal je verzoek zo snel mogelijk inwilligen en in elk geval niet later dan één (1) maand nadat P&D company een dergelijk verzoek heeft ontvangen. Indien P&D company je verzoek afwijst zullen wij in ons antwoord aangeven waarom het verzoek wordt afgewezen.

Ontvangers van de persoonsgegevens

De gegevens kunnen worden doorgegeven aan:

  • Verwerkers

Het kan zijn dat P&D company verplicht is je gegevens te verstrekken aan een derde partij, bijvoorbeeld op grond van een wettelijke verplichting.

Kan dit Privacy Statement worden gewijzigd?

Dit Privacy Statement kan worden gewijzigd. Wij adviseren je daarom regelmatig het Privacy Statement na te lezen op eventuele wijzigingen.

Waar kan je terecht met klachten en vragen?

Mocht je nog vragen hebben over dit Privacy Statement en de wijze waarop P&D company je gegevens gebruikt, dan kun je een e-mail sturen naar dennis.vandebunt@5scompany.nl. Ook als je een klacht hebt over de manier waarop P&D company jouw gegevens verwerkt, kun je een e- mail sturen naar dennis.vandebunt@5scompany.nl. Daarnaast kan je ook altijd contact opnemen met de bevoegde nationale toezichthouder op het gebied van privacybescherming. In Nederland is dit de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

nl_NL
en_US nl_NL