A unique insight into the 5S roll-out and Lean improvement processes within Royal Gazelle

A unique insight into the 5S roll-out and Lean improvement processes within Royal Gazelle

5S Company en Koninklijke Gazelle werken sinds 2014 samen aan het ontwikkelen, integreren en onderhouden van verbetertrajecten. Samen zijn diverse trajecten opgestart en succesvol doorlopen.
In dit whitepaper beschrijven we de LEAN reis van Gazelle, in samenwerking met 5S Company. Per afdeling behandelen we de methoden die zijn toegepast binnen de verschillende verbetertrajecten: het nut en de noodzaak van de onderdelen, hoe zijn deze tot stand gekomen en hoe uit zich dit in praktijk – en wat levert deze verbetering nu daadwerkelijk op? 

Een soepel samenspel tussen afdelingen
Binnen Koninklijke Gazelle werken 450 betrokken medewerkers dagelijks aan het leveren van kwalitatief hoogstaande fietsen. In de fabriek in Dieren worden fietsen en ebikes gemaakt, en daarin vertrouwt het bedrijf op een ijzersterk samenspel tussen de logistieke voorziening en productieafdelingen.
Wilt u meer hierover lezen en zien? Download hieronder dan gratis onze whitepaper! 

Stay up to date with the latest 5S news

Stay up to date with 5S news, current developments and innovative solutions for an efficient, safe workplace and optimal workplace organization? Subscribe to our newsletter now!

MAKE A DIFFERENCE QUICKLY WITH OUR ACTIVATION PACK!

We now have a 5S activation package with which you can start quickly for a low investment!