5S Traject

Lean 6-sigma trajecten

5S audits

5S App

Safety app

Interactieve borden

5S PROGRAMMA


Wij zijn gespecialiseerde in volledige 5S trajecten. Een 5S traject is een goede basis voor verdere implementatie van Lean en de Plan Do Check Act cyclus. Ook hier hebben wij erg veel ervaring mee. Zie "Onze aanpak" voor de stappen uit een volledig 5S traject

5S APP


Borging van veranderingen is voor veel bedrijven een uitdaging. Dit kost tijd, aandacht, focus en doorzettings-vermogen. Om deze borgingsfase effectief, visueel en leuker te maken hebben wij in samenwerking met klanten een 5S app ontwikkeld.

INTERACTIEVE OPERATIONALE / 5S BORDEN


Wij leveren op maat gemaakte 5S, Safety en/of operationele borden deze zijn gemaakt van staal voor een strakke afwerking en uitgevoerd met een Ultra HD scherm. Er worden tablets bijgeleverd waar de 5S en/of Safety app op draait en gelinkt is aan het scherm.

SAFETY APP


Snel en eenvoudige safety registraties doen, deze app is beschikbaar op een Tablet, PC, of gewoon op je telefoon. Op deze manier wordt het registeren makkelijker en toegankelijker, door veel onveilige toestanden en situaties te melden en te borgen zullen de (bijna) ongevallen afnemen / geëlimineerd worden.

LEAN 6-SIGMA TRAJECTEN


Lean bestaat vanzelfsprekend niet alleen uit 5S. Wij hebben veel ervaring met de uitrol van totale lean trajecten voor bedrijven, het type of grootte van het bedrijf maakt niet uit. Gezamenlijk wordt een juiste aanpak besproken en gaan wij aan de slag, onze sterke focus voor de werkvloer blijft hier ook gelden. Zie onze CI-company website voor informatie over vervolg / lean trajecten.

5S AUDITS


Wanneer uw organisatie reeds 5S geïmplementeerd heeft en dit een boost wil geven of een gedegen borging wil activeren dan kunnen wij een op maat gemaakt audit programma samenstellen. Dit kan in combinatie met het leveren van de 5S app en de digitale borden, maar dat is geen voorwaarde.

5S TRAJECT

Wij zijn gespecialiseerde in volledige 5S trajecten. Een 5S traject is een goede basis voor verdere implementatie van Lean en de Plan Do Check Act cyclus. Ook hier hebben wij erg veel ervaring mee. Zie "Onze aanpak" voor de stappen uit een volledig 5S traject

5S APP

Borging van veranderingen is voor veel bedrijven een uitdaging. Dit kost tijd, aandacht, focus en doorzettings-vermogen. Om deze borgingsfase effectief, visueel en leuker te maken hebben wij in samenwerking met klanten een 5S app ontwikkeld. Klik hier om naar de 5S app pagina te gaan.

INTERACTIEVE OPERATIONALE / 5S BORDEN

Wij leveren op maat gemaakte 5S, Safety en/of operationele borden. De borden zijn gemaakt van staal voor een strakke afwerking en uitgevoerd met een Ultra HD scherm. Er worden daarnaast tablets bijgeleverd waar de 5S en/of Safety app op draait. De app/tablet is gelinkt aan het scherm.

SAFETY APP

Snel en eenvoudige safety registraties doen. Deze app is beschikbaar op een Tablet, PC, of gewoon op je telefoon. Op deze manier wordt het registeren makkelijker en toegankelijker. Door het melden en borgen van veel onveilige toestanden en situaties zullen de (bijna) ongevallen afnemen / geëlimineerd worden. Er zijn real-time safety rapportages beschikbaar: Acties op operationeel niveau om te integreren in de dagelijkse aansturing, daarnaast safety ratio’s ten behoeve van rapportages naar hogere management niveaus. Klik hier om naar de safety app pagina te gaan.

LEAN 6-SIGMA TRAJECTEN

Lean bestaat vanzelfsprekend niet alleen uit 5S. Wij hebben veel ervaring met de uitrol van totale lean trajecten voor bedrijven, het type of grootte van het bedrijf maakt niet uit. Gezamenlijk wordt een juiste aanpak besproken en gaan wij aan de slag. Onze sterke focus voor de werkvloer blijft ook hier gelden. Zie onze CI-company website voor informatie over vervolg / lean trajecten.

5S AUDITS

Wanneer uw organisatie reeds 5S geïmplemen-teerd heeft en dit een boost wil geven of een gedegen borging wil activeren dan kunnen wij een op maat gemaakt audit programma samenstellen. Dit kan in combinatie met het leveren van de 5S app en de digitale borden, maar dat is geen voorwaarde.