5s KPI Borden

Een op maat gemaakt operationeel bord voor het standaardiseren en borgen van 5S, proces prestaties en KPI’s. Lees hieronder meer over de verschillende borden die wij aanbieden.

Ook deze klanten hebben al een bord

5S bord

Een op maat gemaakt 5S bord om de voortgang zichtbaar te maken. Ideaal voor tijdens een dagstart of 5S bespreking. De 5S app maakt direct contact met het beeldscherm, wat presenteren zeer eenvoudig maakt. Een must have voor de professionalisering van 5S.

Operationeel bord

Een visuale checklist voor de operationele processen door middel van een op maat gemaakt operationeel bord. On the job bijwerken en een makkelijk middel voor bijvoorbeeld een shift overdracht of dagstart.

Operationeel bord

KPI bord

Hou real-time bij hoe de voortgang is op de opgestelde KPI’s door middel van een op maat gemaakt KPI dashboard. Maakt de werkvloer bewust en geeft inzicht in de voortgang van de te behalen resultaten en motiveert om een stapje bij te zetten.

Voordelen van een operationeel bord

Een operationeel bord is een visuele weergave van de actuele situatie op de werkvloer, preformance en voortgang. Bovengenoemde borden kunnen gecombineerd worden om volledig aan te sluiten bij de werkvloer.

visuele weergave

Direct op de werkvloer zichtbaar wat bijvoorbeeld de voortgang is

Voortgang KPI

Monitoren voortgang

Zichtbaar wat de voortgang is en vaste plek om dit te bespreken

Gezamelijk doel 5S

Gezamenlijk doelen

Gezamenlijke doelen zijn zichtbaar en worden makkelijker gestimuleerd

Narrow casting

Digitale weergave van bijvoorbeeld veiligheidsafspraken via de 5S app en monitor

OFFERTE AANVRAGEN?